Ohjelmaopas ja abstraktit; tärkeä!

Hyvät osallistujat, alla on pdf-tiedostona ladattavissa Kasvatustieteen päivien Ohjelmaopas. Siinä on paljon tärkeää käytännön tietoa, joten toivomme, että kaikki perehtyvät siihen huolella.
Opas jaetaan painatteena konferenssimateriaalin joukossa, mutta siihen kannattaa tutustua jo etukäteen, jotta osaa suunnistaa kampuksella.
Huomatkaa, että osassa teemaryhmäsaleista on muutoksia!
Useimpien teemaryhmien sali on sama kuin aikaisemmissa aikataulutiedoissa, mutta kaikkien kannattaa tarkistaa salitietonsa. Osallistujamäärän vuoksi etsimme joillekin ryhmille aiempaa suurempia saleja käyttöön ja tämä on aiheuttanut muutoksia. Myös aikatauluissa ja esitysten järjestyksissä on päivityksiä.

OHJELMAOPAS241109

Alla on suurikokoinen kartta, johon on merkitty selkeästi sekä rakennukset että lounasravintolat. Tutustu karttaan, sillä lounasravintoloihin jakaannutaan heti avajaispaneelin jälkeen sen mukaisesti, mihin teemaryhmään kukin aikoo osallistua iltapäivällä.
Yliopiston päätalolla on vain pieni määrä lounaspaikkoja, joten noudata oppaan ohjetta ja etsiydy teemaryhmäsi mukaisesti määritettyyn ravintolaan kartan avulla. Myös konferenssiavustajat auttavat opastuksessa.

KT-päivät_kartta

Abstraktit löytyvät päivitettyinä teemaryhmäsivulta. Kunkin teemaryhmän kohdalla ryhmän abstraktit. Yhtenäinen abstraktikirja pdf-versiona tuodaan sivulle huomenna.
Huomaa, että päivillä ei ole jaossa painettua abstraktikirjaa. Ota tallenteena tai tulosteena mukaasi itseäsi kiinnostavien teemaryhmien abstraktit. Siirry teemaryhmäsivulle.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: