Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ja rekisteröityminen Kasvatustieteen päiville tapahtuu verkkolomakkeella:
Siirry tästä lomakkeeseen.


Ilmoittautumistietoja

Osallistumismaksu maksetaan pankkisiirtona tilille: 166030-117211
Varmista, että nimesi näkyy pankkisiirrossa ja kirjoita viitenumeroksi: 2310213682
Maksun saaja on Kasvatustieteen laitos/ Tampereen yliopisto.

Jos organisaationne maksaa useamman osallistujan maksun samanaikaisesti, ilmoittakaa maksun suorittamisen jälkeen vielä erikseen alla olevaan sähköpostiosoitteeseen kaikki ne osallistujat, joita maksu koskee. Tästä samasta sähköpostiosoitteesta on mahdollista erityisessä tapauksessa pyytää myös erillinen lasku maksun suorittamista varten. Huom. toimitamme laskun vain jos organisaatio tarvitsee sen kirjallisena, yksityishenkilöille ainoastaan painavasta erityisestä syystä:
kt2009ilmo@uta.fi


Osallistumismaksut

(Hinta suluissa lokakuun jälkeen, käytännössä 2.11. alkaen)
Perus- tai jatko-opiskelija 70 euroa* (110 e)
Suomen kasvatustieteellisen seuran jäsen 130 euroa (180 e)
Muu osallistuja 160 euroa (200 e)

(*Opiskelijoita pyydetään ilmoittautumisen yhteydessä näyttämään opiskelijakortti tai -todistus. Huom. opiskelijoiden on oltava läsnäolevia perus- tai jatko-opiskelijoita.)

Osallistumismaksu sisältää päivien ohjelman, materiaalit, kahden päivän lounaat ja kaksi kahvitusta sekä iltatilaisuuden tarjoiluineen.

Peruutukset. Palautamme 50% osallistumismaksuista, jos peruutus tehdään 12.11. mennessä. Tämän jälkeen osallistumismaksuja ei palauteta. Peruutusilmoitus on lähetettävä osoitteeseen: kt2009ilmo@uta.fi

———


Registration in English

If your are participating from abroad or otherwise need information in English, please see the conference web page section In English.

Advertisement

%d bloggaajaa tykkää tästä: