Yleisiä kysymyksiä, vastauksia ja palautteita

Tämän sivun kommentteihin voit lähettää yleiskysymyksiä Kasvatustieteen päivistä tai palautetta sekä toivomuksia järjestäjille. Näin muutkin käyttäjät pääsevät lukemaan vastaukset.
Jos kysymyksesi on henkilökohtainen ja yksityinen, käytä sähköpostia tai puhelinta, ks. yhteystiedot.

Advertisement

17 vastausta to “Yleisiä kysymyksiä, vastauksia ja palautteita”

 1. Heli Eischer Says:

  Hei,

  En löydä nettisivuilta päivien osallistumismaksuista mitään. Voiko päiville osallistua kasvatuksen ammattilaiset, jotka eivät tee tutkimustyötä? Ts. edellyttääkö osallistuminen paperin esittämistä?

  Ystävällisin terveisin

  Heli Eischer

 2. tt Says:

  Hei!
  Sähköinen ilmoittautumislomake tulee sivuille syyskuun alkuun mennessä ja siitä eteenpäin voi ilmoittautua. Takarajana 23.10.
  Tiedot osallistumismaksuista lisätään jo sitä ennen, kuluvalla viikolla sivuja päivitettäessä.
  Päivien osallistujiksi ovat ehdottomasti tervetulleita kaikki kasvatuksen ammattilaiset ja ketkä tahansa työryhmien tai paneelien aihepiireistä kiinnostuneet. Osallistuminen ei siis edellytä esitelmän pitämistä. Työryhmien ja erillisten esitelmien lisäksi päivillä pidetään myös muutamia symposio-istuntoja, joissa pureudutaan keskitetysti ja suunnitellusti aina yhteen tiettyyn teemaan kerrallaan. Myös näiden sisällöstä on tulossa tietoa sivuille pian.

 3. Vuokko Pöyhtäri Says:

  Minua kiinnostaisi pitää abstraktioalustus teemaryhmässä: Inklusiivinen erilaisuus. Olen jatko-opiskelija ja minulla on lisensiaatintyö inkluusioon liittyen loppuvaiheessa. Ja olen paljon miettinyt inklusiivista erilaisuutta. Ensikertalaisena minulla on epäselvää: Jos teen aiheeseen liittyvän alustuksen, mitkä mahdollisuudet minulla on mahtua esiintyjien porukkaan ja tuleeko asiaan vahvistus? Epäselväksi jäi myös onko abstraktion viimeine vastaanotto päivä 1.9.09 vai 10.9.09?

 4. tt Says:

  Vuokko:
  Abstraktien deadline on 10.9., kuten etusivulla sanotaan. Se on varmaankin satunnainen virhe, jos on liikkunut päivämäärä 1.9. joissain tiedoissa.
  Kyllä esiintyjiä mahtuu ryhmiin kohtuullisen hyvin ja jos jokin ryhmä osoittautuu muita selvästi suositummaksi, voidaan yrittää jakaa sitä joissain tapauksissa rinnakkaisiin ryhmiin. Mutta todennäköisyydestä ei voi sanoa etukäteen mitään, sehän riippuu monesta tekijästä. Ehdottomasti kannattaa tarjota abstraktia. Ja toki abstraktin lähettäjille vastataan aina ja vahvistetaan, miten asia on.

 5. Henna Virtanen Says:

  Voiko tutkimushankkeesta tehdä esityksen posterina, ts. onko kt-päivillä posterinäyttelyä?

 6. tt Says:

  Henna:
  Posterin voi toki tuoda posterinäyttelyyn. Tätä koskien sivuille on nyt lisätty osio, jossa ohjeet postereista.

 7. Ritva Nikula Says:

  Ilmoittautumisesta löytyy kaikki muu tarpeellinen tieto, mutta mikä taho
  on MAKSUN SAAJA. Onko maksun saaja Kasvatustieteellinen seura vai Tampereen yliopisto?

 8. tt Says:

  Ritva:
  Tärkeä huomio, kiitos. Maksun saajaksi voi merkitä ”Kasvatustieteen laitos/ Tampereen yliopisto”.
  Lisäsin tämän maininnan myös ilmoittautumisohjeisiin.

 9. Leena Saloheimo Says:

  Hei,
  mistä ulkopaikkakuntalainen osallistuja löytää rekisteröitymistiskin tapaamiseen saapuessaan? Suunnistetaanko päärakennukseen?

 10. tt Says:

  Leena:
  Sinne suunnistetaan. Rekisteröityminen on päätalon pääaulassa. Liitämme lisäksi ennen tapahtumaa marraskuussa tänne verkkosivuille ladattavan tiedoston, jossa on kaikki käytännön informaatio mahdollisimman selkeässä paketissa.

 11. Olavi Leino Says:

  Ilmoittauduin päiville (ja abstraktini hyväksyttiin), mutta en ottanut kopiota ilmoittautumisesta. Nyt tarvitsen sellaisen apuraha-anomuksen liitteeksi. Mistä näkee, että olen ilmoittautunut?
  Olavi

 12. tt Says:

  Olavi:
  Tästä jo olimmekin puhelinyhteydessä, mutta vastaus tänne muitakin varten. Tavallinen tapa on se, että ottaa kopion teemaryhmän aikataulusta, josta näkyy oman esityksen paikka konferenssissa. Tämä on paras vahvistus osallistumisesta.
  Aikataulut ovat tulossa verkkoon pian.

 13. Päivi Laalo Says:

  Saako mistään tietoa ennen (siis ENNEN) mahdollista ilmoittautumista, kumpana päivänä ja mihin aikaan kaikki eri teemaryhmät kokoontuvat? Kaivattaisiin!

 14. Päivi Laalo Says:

  … no joo, öh, kuten tuossa ihan edellä 15.10. olikin sievästi sanottu, niin ”Aikataulut ovat tulossa verkkoon pian”. Toivottavasti se on ennen 28.10. ! terv. taas pl

 15. tt Says:

  Hei Päivi & muut:
  kyllä, aikataulut saadaan verkkoon viimeistään maanantaina, sitten itse kukin pääsee kunnolla suunnittelemaan, mitä haluaa kuulla sen perusteella mitä missäkin ryhmässä on tarjolla.

 16. Katariina Hakala Says:

  Hei Tuukka, ja muut:

  Inklusiivinen erilaisuus kasvatuksesa -ryhmä on merkitty pidettäväksi Virta-nimisessä tilassa – en löydä sitä kartoilta…? Tammerkosken virta tietenkin on lähellä…
  yst. terv. Katariina

 17. tt Says:

  Hei Katariina:
  Erittäin tärkeä havainto, kiitoksia! Näillä sivuilla ollut kartta oli keväältä ja siitä vielä puuttui yliopistoalueen uusin laajennus eli kyseinen Virta-rakennus. Nyt sivuille (”kulkuyhteydet ja kartat”) on päivitetty uusin kartta, jossa myös Virran sijainti näkyy.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: